Όλοι τις συζητάνε, αλλά κανείς ακόμα δεν τις έχει δει. Εκτός, βέβαια, από το κοινό του ERTFLIX, που θα τις δει πρώτο!

Αποκλειστικά στο ERTFLIX, τις επόμενες τρεις Κυριακές του Σεπτεμβρίου (12, 19 και 26), οι φίλοι της μυθοπλασίας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή, πριν μεταδοθούν από την ΕΡΤ1, τα πρώτα επεισόδια από τις σειρές «Βαρδιάνος στα σπόρκα»«Καρτ ποστάλ»«Σε ξένα χέρια».

Τα επεισόδια-πρεμιέρες των τριών σειρών θα είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση τις συγκεκριμένες Κυριακές, και μόνο από τις 10:00 έως τις 24:00, ενώ μπαίνοντας στo ERTFLIX και στην κατηγορία «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ» μπορείτε να πάρετε από τώρα μια… γεύση βλέποντας τα trailer των νέων σειρών, που φέτος θα γίνουν η καλύτερη μας συντροφιά.

Οι Κυριακές του Σεπτεμβρίου είναι Κυριακές πρεμιέρας.

«Καρτ ποστάλ» (Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 10:00-24:00)


Βασισμένη στα βιβλία της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», η σειρά «Καρτ ποστάλ» θα μας ταξιδέψει στην Κρήτη και στο Λονδίνο, μέσα από 12 συναρπαστικές, αυτοτελείς ιστορίες.


Με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κωνσταντίνου και μαζί του τoυς Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μυρτώ Αλικάκη, Μαρία Ναυπλιώτου, Λένα Παπαληγούρα, και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς που εμφανίζονται στα 12 επεισόδια, με φόντο το Λονδίνο, και φυσικά την Κρήτη, όπου έχει γίνει το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων, η σειρά καταγράφει την ιστορία του Τζόζεφ.


Ο ελληνικής καταγωγής εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, σχεδιάζοντας να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.


Όταν εκείνη δεν εμφανίζεται στο αεροδρόμιο την ημέρα της αναχώρησης, αρχίζει μια μοναχική περιπλάνηση στο νησί. Αποκαρδιωμένος, αρχίζει να στέλνει καρτ ποστάλ στο σπίτι της πρώην, πια, συντρόφου του στο Λονδίνο, αφηγούμενος ιστορίες που ακούει ή βιώνει στην Κρήτη.


Δεν γνωρίζει, όμως, ότι τις κάρτες παραλαμβάνει η νέα ένοικος του σπιτιού, η Έλι, η οποία αναπτύσσει συναισθήματα για τον μυστηριώδη άντρα…


Η τηλεοπτική πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 23:00, ενώ θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 23:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1