Η τούρτα της μαμάς | Σ2 Επεισόδιο 1 | Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 23:00 | ΕΡΤ1



Ακόμα πιο απολαυστική θα είναι, φέτος, «Η τούρτα της μαμάς», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 23:00. Με… κερασάκι τις νέες σπαρταριστές καταστάσεις που σκαρφίστηκε το δημιουργικό δίδυμο των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου για την οικογένεια Βασίλαινα, η κωμική σειρά μυθοπλασίας, που αγαπήθηκε για τις χιουμοριστικές ατάκες της, το ανατρεπτικό της σενάριο και το εξαιρετικό καστ ηθοποιών, ανανεώνεται με νέες ιστορίες γέλιου, αλλά και συγκίνησης, και επανέρχεται στους δέκτες μας κάθε Δευτέρα, στις 23:00.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Σ2 Επεισόδιο 1 • ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 


Ο Θωμάς, μέσα από τη γνωριμία με έναν ατζέντη αθλητών και καλλιτεχνών, αναλαμβάνει το γύρισμα και το μοντάζ  ενός μίνι βιογραφικού βίντεο. Πρωταγωνιστής του βίντεο ο παραπληγικός πρωταθλητής μας Αντώνης Δούρος, τον οποίο όλοι στο σπίτι υποδέχονται με μεγάλη συμπάθεια και εκτίμηση για τις νίκες και τα μετάλλια που έχει φέρει στην Ελλάδα.

Ο Κυριάκος συνεχίζει να θρηνεί τον χωρισμό του με τη Βέτα και ο Τάσος ασχολείται με το νέο του επιχειρηματικό σχέδιο, που είναι η δημιουργία μιας μικρής βιολογικής φάρμας με ζωικά προϊόντα μέσα στο οικόπεδο του σπιτιού. Πρώτοι ένοικοι  της φάρμας, κότες, χήνες, πάπιες και κουνέλια. Η Ευανθία προτείνει στον Αντώνη να παραμείνει για φαγητό μαζί τους και εκεί η Μαριλού αναγνωρίζει στο πρόσωπο του μάνατζερ έναν ύποπτο τύπο από το παρελθόν.


Θα καταφέρει να ανατρέψει τα σχέδια του μάνατζερ, με τη βοήθεια του Πάρη; Ποια η στάση της κοινωνίας για τη θέση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Ελλάδα του σήμερα και ποια στάση επιθυμούν οι ίδιοι από την κοινωνία αυτή;

Guests: Νικόλας Βασιλειάδης (Αντώνης), Άννα Μάγκου (Αννίτα), Τάκης Σακελλαρίου (Πάκος), Βασίλης Τσιγκριστάρης (παπαράτσι), Χάρης Κίτσος (Αναστάσης).

Καταλληλότητα προγράμματος: Άνω των 8 ετών


 Το πρόγραμμα παρέχεται και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.

Εκτέλεση παραγωγής: Ι. Κ. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Α.Ε.

Παραγωγή: ΕΡΤ Α.Ε.

© 2021-2022